Basic-Fit is een jonge, dynamische en sterk groeiende organisatie met een duidelijke missie en inmiddels zijn wij de grootste fitnessketen in Nederland.

icon box image

Vacatures Basic-Fit

Ben jij enthousiast en sta je graag voor een groep? Weet jij hoe je de leden moet motiveren met jouw energieke uitstraling en positieve instelling? Wij werken samen met zowel Head Trainers als Personal Trainers en zoeken altijd nieuwe enthousiaste trainers. Interesse in wat onze trainers doen? Lees dan verder door te klikken op de vacature uit jouw regio.

Personal Trainer
Regio: Vlissingen

Personal Trainer
Regio: Rotterdam

Personal Trainer
Regio: Sneek

Personal Trainer
Regio: Arnhem

icon box image

Wat bieden wij?

Basic-Fit is een jonge, dynamische en sterk groeiende organisatie met een duidelijke missie en inmiddels zijn wij de grootste fitnessketen in Nederland. Buiten Nederland hebben we clubs in België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Wij vinden dat sporten betaalbaar en laagdrempelig moet zijn zodat iedereen die fit wil worden, fit kán worden. Ons doel is om de komende jaren verder te professionaliseren en door te groeien. Hiervoor hebben we enthousiaste medewerkers nodig, wij nodigen dan ook iedereen uit om te solliciteren. 


Het zou mooi zijn als je gediplomeerd bent voor de les die je geeft.Maar we bieden jou ook een opleiding aan als jij na de eerste screening goed genoeg bevonden wordt om een opleiding te volgen! Ook organiseren wij regelmatig Talent Days voor potentiele groepslesinstructeurs. Houdt onze website goed in de gaten en meld je aan voor een Talent Day bij jou in de buurt!

icon box image

Wat kan je verwachten:

· Je komt in een sportieve omgeving terecht met een prettige werksfeer;
· Je kennis blijft up-to-date omdat er iedere drie maanden een kwartaalworkshop plaats vindt;
· Doorgroeimogelijkheden; we blijven groeien en onze medewerkers ook. Bij Basic-Fit zijn er altijd mogelijkheden om intern door te groeien;
· Je krijgt een sportpas, zodat je altijd op jouw club kunt sporten. 

Met deze functie ga jij als Groepslesinstructeur net zoveel plezier hebben als de leden die naar de club komen. Go For It!